4 июня 2015 г.

Літній блог хоп від Spellbinders UA. Card Creator+ Подарунки

Щоб взяти участь у розіграші подарунку, будь ласка, розмістіть у своєму блозі та/або соціальній мережі (Facebook, Вконтакті, Instagram) запис про наш блог хоп, банер блог хопу, дайте посилання на Spellbinders UA www.spellbinders.com.ua та розкажіть нам чи є у вас ножі Card Creator! Прохання по закінченню конкурсу посилання та записи не видаляти.
Посилання приймаються до 15-го червня включно. Переможець буде оголошений 18-го червня на сайті Spellbinders UA. Якщо ви приймали участь у попередньому блог хопі і по його закінченню видалили запис у своєму блозі/соціальній мережі цього разу ви не будете допущені до розіграшу подарунку.
В розіграші подарунку можуть приймати участь лише жителі України. Подарунок буде надіслано за кошти Spellbinders UA на вказану переможцем адресу по Україні.

Я дуже люблю ножі від  Spellbinders, маю декілька наборів і окремих ножів,   дуже задоволена їх якістю та дизайном. З лінійки  Card Creator я маю тільки набір допоміжних ножів: A2 Scalloped Borders One Артикул: S5-182.
Чудовий подарунок блог хопу – набір ножів 5 x 7 Mystical Embrace, S6-012.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Спасибо огромное за ваш комментарий, мне очень приятно! Спасибо:-)))